2009. május 25., hétfő

70


A nagyteremhez érve, egy intésre, fegyelmezett vigyázzba vágta magát a csoport. Vezetőjük,
egy különösen kövér és nagyfülű alak toppantott egyet a lábával, mire az egész társaság villámgyorsan megszabadult a Teletubbie-jelmezektől, és elüvöltötte magát:
Bekaphatod, Csegevara,
a mi vezérünk Thürmer Gyula!
a következő pillanatban ordenáré mohósággal zúdultak a békésen falatozgató hivatalnokokra, akik sikoltozva menekültek a rettenetes látványt nyújtó, sarlókalapácsos felsőrészt és vörös rövidnadrágot viselő törpe-kommandó elöl.
A sikolyok hangját rövidesen elnyomta a csámcsogás, röfögés és böfögés kakofóniája.

A Modern Baloldali csendesen sírdogált egy eldugott sarokban
A nagy kavarodásban- egy pástétomos szendvicset szeretett volna megvédeni, mert nagyon éhes volt - az egyik törpe leharapta a hüvelykujját.

----------

Sanda Wladislaw (a köteles) izgatottan rohant végig a hosszú folyosón, szinte berobbant a Vezér irodájába:
- Viktor! Viktor!
- Nagyon kérlek. László, szólíts az új nevemen. Add meg a tiszteletet. - a Náci Vérfarkasok és Vámpírok elnöke elégedett arccal nézegette a tükörben tábornoki egyenruháját.
- He? Figyuzz, történések vannak!
- Ne akard, hogy megbántódjak, László!
- Óbazmeg. Nem, nem akarom. Mi az új neved?
- A Sötétség Seregeinek Vezénylő Tábornoka! - húzta ki magát büszkén az elnök. A vállán békésen szunyókáló gremlin nagy huppanással a padlóra esett, és kétségbeesett kapaszkodással próbálta visszatornázni magát a narancsszínű pantallón a tábornoki vállrojt kellemes puhaságáig.
- Mi a f... OK. Sz'al, Sötétség Seregeinek Tábornoka, ezt figyeld: a 3T! Visszatértek!
- Vezénylő. Vezénylő Tábornoka, László. Nem is tudom...talán új frizurát kellene csináltatnom, mit gondolsz erről?
- Nem érted? Thürmer Terrorista Törpéi újra itt vannak! Tegnap felzabálták a teljes Középmagyarországi Regionális Államigazgatási Hivatalt!
- Ó. Az egészet? Azt mondod, az egészet felzabálták? - A Sötétség Seregeinek Vezénylő Tábornoka elgondolkodott. - Mindig tudtam, hogy ezek a bunkó vérfarkasok szart sem érnek, a vámpírokról most ne is beszéljünk. Hébe-hóba egy-két nyugdíjas, panelproli, évek óta állandóan kolbászokat kell töltögetnem, hogy eleget zabáljanak a disznók!
Hozz össze egy találkozót Thürmerrel. Holnap. Törpék, mi? Naugyehogyugye! - széles mosollyal fordult újra a tükör elé. - Nem bő ez a nadrág egy kicsit?

Nincsenek megjegyzések: