2008. június 10., kedd

15

A Náci Várfarkasok és Vámpírok elnöke egy gömb alakú meditációs kamrában levitált. A gömb egy boltíves terem közepén volt elhelyezve, a tetején egy szíriuszi spirál tekergőzött az égboltot formázó boltívek fel. Az Elnök fejéből elektródák lógtak ki, amelyeket veztékek kötöttek össze a gömb falán elhelyezett műszerekkel. Néha apró mozdulatokat tett a kezével, vagy a fejével, amikor lefuttatott egy újabb gondolat-programot, az agyhullámokat a gép modulálta, azonosította a célobjektumokat és koncentrált impulzusokat bocsátott ki rá az antennaként működő szíriuszi spirálból.

Az Elnök napokat töltött el a meditációs kamrában, manipulálva a belhoni történéseket. Sajnos, a gép nem volt elég erős hozzá, hogy a külhoniakra is kihatással legyen.

Így, gyakorlatilag az Elnök állt minden mögött. Tudott mindenről, hisz ő irányította a történéseket. Az üzelmei gyakorlatilag behálózták a társadalmat, sötét kis szálakon bukdácsoltak a közszereplők, mint tehetetlen marionett bábuk.

Az Elnök tehetett a Reformok bukásáról, az államháztartás válságáról, az Elnök mérgezte a közhangulatot, küldte az utcára az embereket és verette meg őket, emelte az adókat, mozgatta a pénzpiacokat, vihart küldött az ünneplőkre és.... igen, az ő kreálmánya volt Káka János.

Az ország sátáni üzelmek játékszere lett és még csak nem is tudta pontosan.
Csak néhány kiválasztott sejtette, vagy csak inkább halványan érezte a zsigereiben, hogy hamarosan tenni kell valamit, valami nagyot, amitől megrendül a föld és az ég és a fospumpa nem szörcsög tovább.

Nincsenek megjegyzések: