2008. június 15., vasárnap

28

A Náci Vérfarkasok és Vámpírok elnöke csak két dolgot szeretett igazán, teljes szívéből : a nyugdíjas kolbászt és Ildit, a vámpírok rémét.
Még kamasz korában, kezdő KISZ titkárként szeretett bele mindkettőbe, érzései azóta nemhogy csökkentek volna, egyenesen erősödtek. Olykor, egy nehezebb, átszónokolt nap után az is megesett, hogy egy-egy kolbászban Ildi vonásait vélte felfedezni, az ezt követő rehabilitációs kezeléseire általában egy bécsi magánklinikán került sor.

Mikor a fülébe jutott az asszony legújabb győzelmének híre, első reakciója az öröm volt: Sikerült! Végre sikerült felkeltenie a figyelmét!
Hiszen egész eddigi tevékenységével csupán ezt akarta elérni. Neki írta első híres beszédét, és utána mind-mind a többit is, ám azokra csak lesajnáló kritikával válaszolt a kedves. Miatta járt artikulációs gyakorlatokra hosszú éveken át, hogy reagálni tudjon édes mondataira, vagy legalább követni tudja pergő beszédét, sikertelenül. Még a gremlint is azért hordja állandóan magával, mert vonásai az imádott asszonyra emlékeztetik!
Fel akart nőni hozzá.
Kudarcot vallott.
Akkor lerúgta a lábáról magasított sarkú cipőit, és a Nemestaplósi Vadász és Verebész egyesületből megalakította a Náci Vérfarkasok és Vámpírok pártját.

2 megjegyzés:

tölgy írta...

27:1
:)

Prosztó M. Beléndek írta...

Szerelmi szál, merész, merész.