2008. június 25., szerda

38 Operation Fospumpa



A Náci Vérfarkasok és Vámpírok elnöke lenyűgözve szemléli a gigantikus szerkezetet. Egy óriási föld alatti teremben vagyunk, valahol mélyen a Liberális város nyüzsgő belvárosa alatt.
A Waffen SS gyakorlót viselő Főmérnök magyaráz: - A Fospumpa-terv lelke egy német Type VII-es üzemanyagpumpája kissé felnagyítva. A membránja edzett nyugdíjasbőr, nagyon erős, de rugalmas is. Az üzemanyag metán, a Hörrtv és a napilapja dögkútjaiból. A Terv lényege az hogy 2010-es választási vereség esetén a IV-es Metró átadási ünnepségen a Liberális Város fő szennyvíznyomó csövét a gigantikus fospumpa segítségével belevezetjük a metróalagútba elpusztítva ezzel a kommenisták és a Pedofil Buzeránsok A Tirpák Jövő Sárbatiprásáért Párt vezetőit meg egy jó pár prolit.
- Akkora nyomást tud, hogy a metróállomások bejáratainak helyén csak egy-egy igen szép kis fosgejzír lesz - lelkendezik a Főmérnök.
- He-he, de jó lenne már most bevetni, nagyon mérges vagyok, hogy megalázott a Pedofil Buzeránsok A Tirpák Jövő Sárbatiprásáért Párt elnöke. Persze paktum, meg előrehozott választások, ezért még bosszút állok!
-De Obergruppenführer, még nincs kész az alagútra való csatlakozást szolgáló csatorna, még nem jártak a közelben a fúrópajzsok, metróalagút sincs még erre. Még egy év legalább mire titokban meg tudjuk építeni a csatlakozást, ha az építők is eljutnak idáig. Nem olyan egyszerű lesz, mint a főnyomóra csatlakozni, ott le tudtuk könnyen fizetni a mérnököket pár kiló tőggyel.
-Ne vitatkozzon velem Sturmbannführer! Maguk műszakiak, mindig csak a számok, tervek, semmi lelkesedés, egyedi gondolat.
-Engedelmet Herr Victoriux Obergruppenführer, már Standartenführer vagyok, Ön léptetett elő, a Fospumpa megtervezésért. 2010-re kell elkészülnöm.
-Jól van, elég lesz akkora is. Leléphet. Gyere Vladislav, készül már a tőgypörkölt a Központban. Éhes vagyok. Bár te még csak vért ihatsz, nincs még kész az új tested - ugratja a szőrös denevért, majd mindketten el.

Nincsenek megjegyzések: