2008. június 14., szombat

27 - Az Ossory vérszerződés

- Az Únió halálos sebet fog kapni - mondta a Náci Vérfarkas a függetlenségéről híres ír Ossory királyság rettegett Kilkenny kastélyában tartott titkos szeánszon pár héttel ezelőtt. A nyáladzó-bűzölgő vérfarkasok és felajzott vámpírok a hír hallatán mind őrült nyüszítésbe kezdtek, majd mindent ellepett a forró vérzuhany.

Az IVVSZ (Ír Vérfarkasok és Vámpirgrófok Szövetsége) március óta folyamatos zártkörű elitrituálékre invitálta a Kárpátok leggyilkossabb és legveszedelmesebb nácivámpirját, aki tanácsokkal szolgált egy reformbuktató népszavazás ügyében.

A Nácivérfarkas megigérte, ha vérszeződnek vele és hallgatnak rá, az ír nép mindent meg fog tenni, hogy leblokkolja a mindent elnyomó és kizsákmányoló Európai Uniót, azaz az Öreg kontinenst és annak reformjait. Cél: káosz és anarchia, minden vérfarkas és vámpír gyerekkori álma.

Az elitkörök pedig mindenben követték a balkánról fehérlovon érkezett vezért, akinek kampányjelszavaival, a Mondj Igent a Nemre! Töröljük el őket! Ne hagyjuk hogy elnyomjanak! felforralták az irredenta és tudatlan ír prolik vérét, akik bosszúra éhesen rohantak az urnákhoz és leszavazták a Lisszaboni szerződést az Úr 2008 évének Június havának 12-ik napján.

Június 12 után pedig 13 következett.

Péntek 13.

Egy véresen sötét és új világ kezdete...

1 megjegyzés:

tölgy írta...

"Mondj Igent a Nemre!" - ezzel többünk ősi óhaját fogalmazta meg!
:D