2008. június 19., csütörtök

32 - Ezredes K Őrnagy: Operation Borosbocsi


Az alezredes exőrnagy unottan játszott a Close Combat IV-el a belvárosi irodában. Hirtelen csöngött a vezérkari mobilja:


-Itt Ági, azonnali riadó! Eligazításra hozzám! Baj van. Meg kell akadályoznunk, hogy Náci Vérfarkasok és Vámpírok elnöke lepaktáljon a Pedofil Buzeránsok A Tirpák Jövő Sárbatiprásáért Párt új elnökével. Őrnagy, illetve Alezredes, magáé a feladat. A BorosBocsi-terv életbe lép!


-Értettem - szalutált az Alezredes. Nem volt vidám, nem gondolta volna, hogy a BorosBocsit neki kell végrehajtani, idő előtt ráadásul. A terv lényege az volt, hogy T-72-es lövegtornyokat rejtenek el az épülő Négyesmetró állomások területén, hogy ha visszajönnek a Náci vámpírok és vérfarkasok meg tudják védeni a fontos ojjektumokat. A tornyok géppuskái ezüstlőszerrel üzemelnek.


- De meleg van ebben a fránya toronyban - nyavalygott az alezredes - sehol egy légkondi meg egy Baccardi. Elhelyezkedtek KGB honvéddal ez egyik állomás fölkupaca alatt elrejtett toronyban és várták a Náci Vérfarkasok és Vámpírok elnökének külföldre menekült nácivámpírok adományából beszerzett páncélozott limuzinját.


- Hiába a páncél KGB honvéd, lövegünk átviszi majd, mint a Nationalelf az usztasákat.


-De vámpírok, túlélik-válaszolt remegő hangon KGB honvéd.


-Maga szerencsétlen, ott van a kezében a géppuska vége, ezüstlőszert lő ki, attól pusztulnak majd, mint kínai önkéntesek Koreában! - Az alezredes persze tudta, hogy a segédvámpírokat elintézhetik vele, de a Náci Vérfarkasok és Vámpírok elnökét és fő fegyverhordozóit semmiképpen . És nagyon dühös lesz, ha összebarmolják a páncéltörővel a szép öltönyét, meg a kicsi, de masszív focista testét.


-Miért nem Ildit, a vámpírok rémét küldik? - kérdezte remegve KGB honvéd.


-Azt én is szeretném tudni, de még befuthat, bízzon magában KGB! - az exőrnagy már a menekülés lehetőségét kereste, de lőnie neki kell, KGB honvédra egy löveget nem lehet rábízni. Hamarosan megjelent a Náci Vérfarkasok és Vámpírok elnökének konvoja. Jó helyre telepítették a lövegtornyot, a Náci Vérfarkasok és Vámpírok elnökének mindenképp ár kellett haladni előtte, ha a Pedofil Buzeránsok A Tirpák Jövő Sárbatiprásáért Párt elnökéhez ment.


"Hiába, az Úr nagyon jó tervező "- nyalizott még gondolatban is az exőrnagy - "Többen vannak, még jó, hogy elég gyors a töltőautomatika, nem KGB-ra kell bízni a töltést" - gondolta az exőrnagy.Rövid időközönként három lövés dörrent, a páncélozott limuzin 100 métert repült hátra, a többi luxusautóból semmi nem maradt.


-Ez megvolna, maga lője a felbukkanó vámpírokat, én hozok még ezüstlőszert a raktárból, az Ildi a vámpírok réme mindjárt itt lesz, ki kell bírnunk - mondta az exőrnagy a falfehér KGB-nek. De tudta, hogy menekülnie kell, mert a Náci Vérfarkasok és Vámpírok elnöke iszonyú mérges lesz, oda a szép kis teste, ujjat kell foglalnia vagy gyártatnia magának, és nem tud így tárgyalni a a Pedofil Buzeránsok A Tirpák Jövő Sárbatiprásáért Párt új elnövel a hatalomért, a Koronáért. Így esze ágában nem volt lőszert hozni, az Ildi a vámpírok réme meg egy ideje nem jelentkezett. Nem maradt más csak a futás.Az exőrnagy rohant az alagútban és hallotta a géppuska ismerős kereplését….

5 megjegyzés:

gloire írta...

Üdv a fedélzeten!

Gizike írta...

A kivétel erősíti a szabályt, vagyis Őrnagy írásait bátran lehet fikázni!

Ez milyen gyenge írás volt, őrület.

Muhahahaha!!!!

Ezredes K Őrnagy írta...

De én nem sértődök meg, csak beleírom magát is a folytatásba
Ha-ha-ha

gloire írta...

Jó ötlet, lehet, hogy be fog kerülni még maga is valamelyik epizódba?

Ezredes K Őrnagy írta...

Gizike, köszönöm a meghívót.
Lehet, KGB-nak nyitva hagytam a lehetőséget:)