2008. június 20., péntek

33 Orsós Vikror reloaded



A Náci Vérfarkasok és Vámpírok elnöke nyálát csorgatva leskelődik a fiatalos, piacvezető, liberális megmondó portál elbulvárosult szerkesztőségének ablakán. Könnyen teheti, hisz a merénylet óta denevér alakban vegetál, de legalább repképes, figuráit egy Szu-37-es is megirigyelhetné. Nézte mereven a főszerkesztőt.
- Ez a test kell nekem. Rá vágyok már rég. Trendi hajviselet, trendi ruhák, nem kell borotválkoznia, polihisztor, a népszabiba írhat, nézhet pornót, nem kell templomba járnia és a menő portáljával nem lesz gond a kommenisták legyőzése, és tuti, hogy az Ildi a vámpírok réme is belesik. Be kell jutnia, és megharapni éjfélkor 6 ponton, akkor a teste az övé lesz örökké.

Hirtelen egy másik, jóval szőrösebb denevér landolt mellette az ablakon, Vladislav érkezett meg, neki sem tett jót a páncéltörő lövedékkel való találkozás.
- Viktoriux, találtunk egy hasonmást, semmi gond nem lesz , holnap meglesz a paktum Pedofil Buzeránsok A Tirpák Jövő Sárbatiprásáért Párt elnökével.
- A fenébe, sose leszek Uj- mondta és követte Vladislavot a Bűnös Város felett műrepülve.
- Kicsavartátok a lelket a gaz merénylőkből?
- Nem, nagyon féltek az alattvalóid az ezüstlövedékektől, viszont Mikolaus a hátukba került. De én intéztem az új testet, nem tudom élnek e még.
- Pancserok-morgott az Elnök- ezt se bírjátok elintézni.


Sötét volt és irgalmatlan büdös, valahol valami iszonyú barlang mélyén, a Pilis szívcsakrájának közelében. Orsós Viktor nagyon félt, remegett. Két kövérkés, bakancsos, hitleres pólót viselő militarista rabolta el, meg valami bombagyáruk is volt. Akkor viszont teljesen halálra rémült, mikor a két alakváltó vámpír visszaalakult azzá, aminek a Náci Vérfarkasok és Vámpírok elnöke teremtette őket. Ocsmányabbak voltak Horngyulánál is.
- He–he, leszámolunk a pólóárussal - nevetett Zsolti - remélem láttak benneteket jó sokan, most nem fog olyan könnyen kiszabadulni, már a Mesterük se hozza ki. Megkeserüli, hogy a komcsikra szavazott a Véres Tavaszon.
-Tökéletes hasonmása a Victoriuxnak, ma éjfélkor az övé lesz a teste. Meglesz a paktum!

Két denevér szállt be a barlangba az ezüstös holdfényben
-Tud focizni?- kérdezte a kevésbé szőrős bőregér.
-Azt nem, de már nem is kell, többet már nem játszol ezek után Victoriux.
-A fenébe, még ez is, erről is le kell mondanom - szomorkodott a Náci Vérfarkasok és Vámpírok elnöke.
-Az én testemet mikorra hozzák a kínai vámpírok?
-Drága a klónozás, és idő kell hozzá, türelem Vladislav, te most egy kicsit nem szerepelsz - intette le Zsolti.
-És miért egy gyerekgyáros? Nem szeretem a vérüket. Na mindegy, azért jó lesz - csattogtatta kéjesen és éhesen fogait a kis denevér…

4 megjegyzés:

gloire írta...

én beírnám a címbe, hogy 33

Ezredes K Őrnagy írta...

33? Miért is? Miért nem 88 vagy 666?

gloire írta...

Nem fontos, az alkotói szabadság mindenek fölött áll. Mondjuk kiváncsi
vagyok,a hatszázhatvanhatodik részt mikor érjük el.

Ezredes K Őrnagy írta...

Értem már:)
Már fejemben az újabb rész, de KGB-re várok